Review Tanzoo

Tanzoo is een aanbieder van online fruitmachines die veelal kopieën aanbied van gokkasten die u kunt kennen van het café of van het casino. Zo bieden ze enkele bekende spelsystemen aan als Graffiti, Going Tanzoo en Black Bull. Tanzoo biedt geen-download fruitmachines aan die veilig en betrouwbaar zijn. Tanzoo heeft een zogenaamde progressieve jackpot die kan oplopen tot boven de 10.000 euro. Deze jackpot kun je met elk type fruitautomaat winnen en valt willekeurig aan de hand van een bepaalde combinatie op de automaat.

Het is bij Tanzoo mogelijk om met echt geld te spelen of met gratis credits. Deze gratis credits zijn ongelimiteerd op te laden zodat u alle tijd heeft om de verschillende fruitautomaten te testen. Als u besluit om voor geld te gaan spelen heeft u een legio van betaalmogelijkheden bij Tanzoo. Zo is het mogelijk om via Ideal, SMS, telefoon of creditkaart te betalen. De uitbetaling geschiedt per bank overschrijving en het bedrag wordt meestal binnen enkele dagen op uw rekening gestort. Het is al mogelijk om een uitbetaling aan te vragen vanaf 10 euro.

Er zijn verschillende soorten fruitautomaten beschikbaar bij Tanzoo die allemaal net iets anders zijn. Ook is het aantal credits dat ingezet kan worden afhankelijk per fruitautomaat. De meest populaire fruitautomaten bij Tanzoo zijn de Graffiti, de Going Tanzoo, de Black Bull en de Jolly Joker.

De Graffiti is een spel die bestaat uit 4 rollen in het bovenspel en heeft maar liefst 10 winlijnen. U kunt kiezen uit een inzet van 4, 8 of 16 credits en u kunt maximaal 400 credits per keer winnen. Deze fruitautomaat bevat een bonusspel genaamd het ladderspel waarmee u mooie prijzen kunt winnen.

De Going Tanzoo bestaat uit een onderspel met 3 rollen en een bovenspel met 4 rollen. Een speciaal iets aan deze automaat is een apart spel met apenkoppen die deel uitmaken van een mysterie spel. Als je in dit spel 3 apenkoppen kriskras op de rol hebt wint u een mysterieprijs die varieert tussen de 40 cent en 2 euro, als u 2 apenkoppen hebt krijgt u een mysterieprijs variërend tussen de 20 cent en de euro. Ook zit er in het bovenspel nog een speciaal uitbetalingssysteem met een mysterieprijs variërend tussen de 10 cent en 2 euro die u kunt winnen als er een aap op de 4de rol verschijnt. Naast deze mysterieprijzen is er ook nog een supermeter die kan oplopen tot een beloning van 8 euro.

De Black Bull bevat 3 rollen in het bovenspel met maximaal 27 winlijnen. Per spel kunnen er maximaal 600 credits gewonnen worden met een inzet van 20 credits. De minimum inzet per spel is 5 credits. Deze automaat bevat geen bonusspel, het is een vrij simpele automaat die makkelijk te begrijpen is. Als u echter een blauwe stier op uw gokkast ziet verschijnen bij de inzet van 20 credits krijgt u een mysterieprijs.

De Jolly Joker bestaat uit 4 rollen in het bovenspel en heeft maximaal 54 winlijnen waarop 4 of 20 credits kunnen worden ingezet. Met de maximale inzet zijn er 800 credits per draai te winnen. Deze automaat kent geen bonusspel maar bevat dus wel een grote variatie aan winlijnen waardoor er veel mogelijk is op deze fruitautomaat.