Review Omni Slots

Omni Slots is erg gelieft bij online gokautomaat spelers in Nederland. Omni Slots heeft de mooiste flash spellen, een uitbetalingspercentage van zelfs 96%, snelste uitbetaling van geldbedragen, geheimhouding voor en van spelers en een erg goede helpdesk. Wij hebben de 12 meest bekende online fruitautomaten en online gokkasten van Omni Slots hieronder opgenomen:

Gratis gokkast
Op de gokkasten van Omni Slots kan je zowel gratis gokkast spelen of voor echt geld spelen (real money play).

Punten kopen
De betalingen voor het kopen van punten kan met verschillende betalingsmethoden, waar tegenwoordig iDEAL het gemakkelijkst en meest gebruikt is. Bij Omni Slots kom je in een beveiligde omgeving terecht van je eigen bank om geld met Internetbankieren over te maken naar Omni Slots waarna je direct met je gestorte bedrag credits kan kopen. Geen creditcards, geen telefoonnummers en geen poespas.

Spelaanbod
Wij hebben hierboven de 12 meest gespeelde gokkasten van Omni Slots opgenomen, maar er zijn heel veel online gokkasten speelbaar van Omni Slots. De meeste andere gokkasten zijn varianten van de hierboven vermelde gokkasten.

Uitbetaling van prijzen
Omni Slots garandeert dat de gewonnen geldbedragen de eerstvolgende werkdag op de dag dat je het geld gewonnen heb het geld zal worden overgemaakt naar je bankrekening of girorekening.

Veiligheid
De veiligheid van Omni Slots is 100%. Daarnaast zal niemand erachter komen dat jij op online gokkasten van Omni Slots speelt aangezien Omni Slots geheimhouding hoog in het vaandel heeft, want Omni Slots heeft de spelersgegevens beveiligd door middel van een unieke sleutelcode.

Helpdesk
De helpdesk van Omni Slots is 24/7 beschikbaar dus op elk moment van de dag en elk moment van de week kan je vragen stellen aan de helpdesk. Onze ervaring is dat goede antwoorden op vragen worden gegeven door ervaren medewerkers.