Review Fruitluck

Fruitluck is een online fruitmachine aanbieder waar u voor de lol gratis kunt spelen of met inleg. Bij deze aanbieder is het onbeperkt mogelijk om gratis te spelen, elke keer als u in de gratis mode speelt worden er automatisch 20 punten aan uw saldo toegevoegd. Daarom is het handig om eerst diverse fruitautomaten uit te proberen zonder inleg waarna u vervolgens eventueel met inleg kunt spelen bij uw automaat naar keuze. Als u met inleg wilt spelen kunt u punten kopen met Ideal, per telefoon of per creditcard. Elk punt dat u koopt of wint komt overeen met 10 cent. Het grote voordeel aan deze kast is dat het gewonnen saldo de volgende dag al meteen wordt uitbetaald op uw rekening.

Grootste aanbieders

Fruitluck is een van de grootste aanbieders van klassieke fruitautomaten op het internet. Deze automaten zijn over het algemeen makkelijk te begrijpen en leuk om mee te spelen aangezien deze klassieke automaten niet snel vervelen. Omdat de automaten van Fruitluck makkelijk te bespelen zijn en toch elke hun unieke eigenschappen hebben wordt er veel gespeeld via deze aanbieder.

Enkele van de bekendste spelen van Fruitluck zijn Bar 7, Club Runner, Classic runner en TopDraainer. De meeste fruitautomaten van Fruitluck zijn makkelijk te bedienen en bovendien erg duidelijk. Het grote nadeel is dat er geen bonusspellen te vinden en er dus geen extra prijzen te verdienen zijn. Als u dus op zoek bent naar de basic gokkasten bent u bij deze aanbieder aan het goede adres.

Bar 7 is een fruitautomaat met 3 rollen in het bovenspel en met maximaal 5 winlijnen. De inzet per spel ligt tussen de 5 en 10 punten waarmee u maximaal 200 punten kunt winnen. Dit spel heeft geen bonusspel maar zoals de naam al aangeeft kunt voordat u draait aangeven of u voor de 7 of voor de Bar gaat. Indien er bovenspel dan zevens of Bar verschijnt op de winlijn ontvangt u een vergoeding.

De Club Runner is een fruitautomaat met 3 rollen in het bovenspel en heeft 5 winlijnen. Er kan alleen gespeeld worden met een inleg van 5 punten waarmee per draai maximaal 200 punten verdiend kunnen worden. Het spel bevat ook een bovenspel met 3 rollen. Deze automaat is een remake van Fruitluck’s Classic Runner en is een automaat die makkelijk te begrijpen is en daardoor makkelijk te bespelen is.

De Classic Runner is een automaat met 3 rollen in het onderspel en 3 rollen in het bovenspel. De inzet bij deze automaat is 5 punten waarmee maximaal 200 punten gewonnen kunnen worden. Een remake van deze automaat is de Random Runner waarbij er tot wel 1000 punten gewonnen kan worden.

TopDraainer is ook een goed voorbeeld van een klassieke fruitautomaat. Het is een van de oudste automaten en veel mensen kennen deze automaat nog vanuit de kroeg. Deze automaat bestaat uit enkel een bovenspel met 4 rollen. Er zijn veel verschillende winstgevende combinaties mogelijk met deze automaat, maar het spel blijft makkelijk te begrijpen.