Karamba

Karamba is sinds 2005 in ontwikkeling en heeft vorig jaar een aantal nieuwe fruitautomaten geïntroduceerd. Verwacht niet de traditionele fruitautomaten zoals deze lokaal te spelen zijn, maar het zijn nieuw video fruitautomaten met maximaal 20 winlijnen en een hoofdprijs van 1.000.000 euro! Wij hebben de 13 leukste video fruitautomaten van Karamba hieronder opgenomen:

Gratis fruitautomaten
Bij Karamba moet je je eerst registreren voordat je gratis op de fruitautomaten kan spelen. Daarna kan je kiezen tussen echt geld Met dit speelgeld dat automatisch wordt aangevuld kan je ongelimiteerd op de fruitautomaten spelen.

Geld storten
Als je voor echt geld wil spelen moet je geld overmaken naar Karamba.com. Dit kan op verschillende wijzen, zoals het veilige iDEAL, creditcard, Moneybookers en bankoverschrijving. Daarnaast zijn er ook minder gebruikte betalingsmethoden beschikbaar. Bij het betalen met iDEAL, creditcard of Moneybookers wordt het geld meteen op je spelersaccount gestort en kan je meteen gaan spelen.

Spelaanbod
Hierboven zijn de 13 meest gespeelde online fruitautomaten van Karamba.com opgenomen, maar er zijn nog veel meer andere spellen beschikbaar, zoals de traditionele casino spellen roulette en blackjack, bingo varianten, winspellen, etcetera. Ook zijn de verschillende spellen beschikbaar in de vorm van krasloten, erg leuk voor het opbouwen van spanning tijdens het spelen.

Uitbetaling van prijzen
Gewonnen bedragen worden eerst bijgeschreven op je spelersaccount van Karamba.com waarna je het geld kan laten overmaken naar je eigen bankrekening of Moneybookers. Dit kan een aantal dagen duren, maar het is meestal binnen 2-3 werkdagen overgemaakt.

Veiligheid
Voor de software maakt Karamba.com gebruik van de software van een softwareleverancier die als betrouwbaar en veilig bekend staat. Om de vergunning te behouden test Karamba.com regelmatig de software op veiligheid. Hiermee zijn de hoogste beveiligingsniveaus gewaarborgd en hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid.

Helpdesk
De helpdesk van Karamba.com is per chat bereikbaar en er is 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand beschikbaar om direct je vragen te beantwoorden. Wij hebben ervaren dat de vragen goed worden beantwoord.