Fruitautomaat Spelletjes

Er zijn verschillende spelvormen van de fruitautomaten op het internet te vinden. Elke aanbieder biedt meestal, naast de standaard vorm van de fruitautomaten, enkele fruitautomaten aan die een specifiek thema bevatten waarmee verschillende bonusspellen of bonusprijzen mee kunnen worden verdiend. De spelvorm is uiteraard gebaseerd op de standaard fruitautomaat maar er worden vaak enkele unieke dingen aan toe gevoegd wat het spelen met deze automaat een unieke belevenis maakt. Bijna elke spelvorm is eerst gratis te testen, waardoor u eerst kunt kijken welke spelvorm u het beste bevalt voordat u met saldo gaat spelen.

Er wordt meestal onderscheidt gemaakt tussen videoautomaten en normale automaten. Deze videoautomaten zien er grafisch vaak erg mooi uit en zijn meestal in bepaald thema ontworpen. Ook bevatten deze videoautomaten vaak een of meerdere bonusspelen waarbij extra geld kan worden verdiend. U krijgt meestal toegang tot deze bonusspelen als u een bepaalde combinatie van unieke symbolen op een rij heeft. Met deze bonusspelen kunt u meestal hoge prijzen winnen vergeleken met de prijzen die u normaal gesproken met de automaat kunt winnen. Deze prijzen zijn echter over het algemeen wel veel lager dan de prijzen die te winnen zijn met de jackpot.

Populaire fruitautomaten

De meest populaire fruitautomaten zijn degene met een progressieve jackpot. Bij deze automaten is het vaak mogelijk om hoge prijzen te winnen met weinig inleg. Echter is de kans op het winnen deze jackpot niet al te groot en daarom is het misschien beter om met een automaat te spelen met een lagere jackpot waar de winkans hoger is.

Er zijn zeer veel verschillende aanbieders op het internet die ieder hun eigen unieke fruitautomaten aanbieden. Zo zijn er bijvoorbeeld enkele aanbieders gespecialiseerd in videoautomaten terwijl andere erg veel verschillende klassieken fruitautomaten aanbieden of juist erg veel automaten in specifieke thema’s. Van bijna alle automaten die de afgelopen tijd te vinden waren in het casino of in het café is er online wel een replica te vinden.

Over het algemeen wordt er onderscheidt gemaakt tussen de verschillen spellen aan de hand van de aanbieder van het spel. Deze aanbieders hebben namelijk meestal een eigen stijl van spelen. Zo zijn er fruitautomaten die één spel per kast aanbieden maar er zijn ook automaten die zowel een onder als een bovenspel aanbieden. Ook is het wel of niet hebben van een bonusspel meestal afhankelijk van de aanbieder.

Omdat er zoveel verschillende spellen beschikbaar zijn, is het makkelijk om de verschillende automaten eerst gratis uit te proberen voordat u besluit om met saldo te gaan spelen. Er zijn veel verschillende site met informatie beschikbaar maar uiteindelijk gaat het toch om uw eigen voorkeur. Daarom doet u er dus verstandig aan om eerst zelf de verschillende automaten te testen voordat u uw keuze maakt voor een bepaalde automaat of aanbieder.