Tanzoo

Tanzoo is een Nederlandse aanbieder van online fruitautomaten en online gokkasten, echter gevestigd in het buitenland zodat Nederlanders kunnen spelen op de gokkasten. Wij hebben hieronder een aantal gokkasten van Tanzoo opgenomen zodat je de gokkasten van Tanzoo kan uitproberen.

Tanzoo heeft momenteel 10 fruitautomaten en gokkasten die wij hierboven hebben opgenomen. De gokkasten en fruitautomaten van Tanzoo zijn wereldbekend en zijn ook te spelen in echte speelhallen. De uitbetalingspercentages van de online gokkasten zijn even hoog als bij de echte gokkasten in de speelhallen. Tanzoo staat bekend als een betrouwbare en veilige aanbieder van online fruitautomaten. De Tanzoo fruitautomaten zijn erg stabiel en gokkers kunnen ongestoord gokken op de fruitautomaten. Door continue verbetering op de achtergrond wordt het speelgemak steeds beter.

Gratis fruitautomaten
De fruitautomaten van Tanzoo zijn gratis te spelen met de “Play for fun” knoppen die op de fruitautomaten aanwezig zijn. Hierdoor kan je gratis spelen op de fruitautomaten om deze zodoende te leren kennen. Elke speler krijgt 20 speelcredits op de online fruitautomaten en als de 20 speelcredits verspeeld zijn kan wederom 20 speelcredits verkregen worden.

Spelen zonder download
Om te spelen op de fruitautomaten van Tanzoo hoef je niet de software van de gokkasten te downloaden en hoef je geen installatie uit te voeren. Het voordeel is dat je erg snel kan gaan gokken en geen onnodige schijfruimte op je computer hoeft te vullen. De software word ondersteund door alle browsers dus iedereen kan gokken op de gokkasten van Tanzoo.

Veiligheid
Tanzoo staat bekend als een veilige aanbieder van online fruitautomaten. Met name bij het kopen van credits is veiligheid belangrijk. Tanzoo maakt gebruik van geavanceerde SSL technologie waardoor bij de betaling in een veilig internetomgeving betaald kan worden.

Credits kopen
Kopen van credits kan door middel van verschillende methoden. Het kan bijvoorbeeld per telefoon, sms, iDEAL of creditcard. Bij een telefoongesprek krijg je 13 credits voor € 1,30 dat gefactureerd wordt voor het telefoongesprek. Veel gokkers maken tegenwoordig gebruik van IDEAL voor het kopen van meerdere credits voor groteren bedragen.

Credits uitbetalen
Uitbetalen van credits geschiedt op de eigen bank of girorekening. Tanzoo garandeert het geld de volgende werkdag naar uw bank of girorekening over te maken zodat het geld binnen een aantal werkdagen op uw rekening staat.