Fruitluck

Bekende Nederlandse fruitautomaten zijn de FruitLuck fruitautomaten. Wij zijn een officiele aanbieder van Fruitluck fruitautomaten in samenwerking met Fruitluck. Wij zullen op deze pagina alle informatie van Fruitluck opnemen, maar hieronder hebben wij eerst de 8 fruitautomaten die momenteel beschikbaar zijn van Fruitluck opgenomen:

Fruitluck biedt momenteel 8 gokkasten en fruitautomaten aan welke precies zijn nagemaakt van bekende gokkasten uit gokhallen en cafe’s. Alle onder-, boven en bonusspellen zijn hiermee intact gebleven, maar de uitbetalingspercentages zijn hoger geworden. Onder de online gokkasten is Fruitluck een betrouwbare en gerenommeerd merk, bekend om de kwaliteit van de gokkasten. De internet fruitautomaten van FruitLuck worden contant verbeterd en het uiterlijk wordt continu aangepast. FruitLuck is dus erg goed bezig met de spelerservaring van de gebruikers van de gokkasten waardoor er vaak minieme details worden aangepast, in tegenstelling tot andere aanbieders van online fruitautomaten.

Gratis gokkast spelen
De fruitautomaten van FruitLuck kan je gratis spelen met 20 speelcredits op alle online fruitautomaten. Zodra de 20 credits op zijn kan je opnieuw 20 credits krijgen om mee te spelen totdat je klaar bent om voor echt geld te spelen.

Geen download
De fruitautomaten van FruitLuck kan je spelen zonder dat je de software hoeft te downloaden, want de spellen zijn in flash ontworpen. Hierdoor hoef je je computer niet te vervuilen met bestanden, maar kan je wel in een beveiligd venster op de fruitautomaten spelen. Alle browsers ondersteunen de flash gokkasten van FruitLuck zodat iedereen kan gokken.

Nieuwste Fruitluck Gokkast
De nieuwste gokkast van FruitLuck is de Hellraiser gokkast. Bij de Hellraiser gokkast draait alles om het bonusspel en de duivelsymbolen. In het bonusspel hoeft je geen credits in te zetten, maar heb je hoge winkansen. Als de winlijnen prijzen blijven geven worden de duivels continu aangevuld kan je blijven doorspelen in het Hellraiser bonusspel. Om de Hellraiser gokkast uit te proberen kan je ook eerst gratis spelen:

Veiligheid
De veiligheid van Fruitluck is erg goed. Doordat de spellen in flash zijn ontworpen wordt er gebruik gemaakt van erg nieuwe technologie met verbeterde beveiligingsmogelijkheden. Doordat je geen software hoeft te downloaden is er ook geen mogelijkheid dat je virussen of spyware op je computer geinstalleerd krijgt.

Kopen van credits
Het aankopen van credits kan door middel van telefoongesprek, sms, iDEAL en creditcard. Elke credit is € 0,10 waard waardoor een telefoongesprek van € 1,30 je 13 credits oplevert. Het gemakkelijkst is echter iDEAL waar je meteen grotere bedragen kan overmaken.

Uitbetalen van credits
Het uitbetalen van credits kan door middel van je eigen bankrekening. FruitLuck maakt binnen 3-5 werkdagen het gewonnen geldbedrag over op je eigen bankrekening. Wees gerust, op je bankafschrift zal je niet zien dat de betaling van FruitLuck is ontvangen.